Kako uzimati Lugol otopinu -

Go to content

Main menu:

Kako uzimati Lugol otopinu

Ta se mora uzeti svaki dan jedna do dva kapi Lugolove kao rješenje za zdravstvene probleme. Dnevna doza jedna do dvije kapi pomiješati s vodom, sokom ili mlijekom.
Alternativa je program kroz kožu: nekoliko kapi mazati preko kože bilo gdje na vaše tijelo odijela. Nakon nekoliko sati smeđa mrlja nestaje i jod i kalijev jodid se apsorbira kroz kožu u tijelo.
Na ovaj način, u prvoj fazi razvoja raka se ubijaju abnormalne stanice u tijelu na mjestima koja su udaljena od izvornog tumora.

Zapamtite, jod je univerzalni lijek i dodatak prehrani koji nam omogućuje da ne posjećujemo svog liječnika. To je bitna hranjiva supstanca za dobro zdravlje i razne fizičke i psihičke poremećaje, osim toga je učinkovito sredstvo za detoksikaciju i antiseptik.
Farmaceutska industrija vam kaže da imate ribe i zaboravlja, da vam kaže da bi trebali svaki dan jesti 9 kg ribe kao zamjena za Lugol otopinu.
Dr. Abraham je rekao, da je zabrana uporabe tog rješenja izazvala više patnje i smrt kao dva svjetska rata u kombinaciji.

Jean Guillaume Auguste Lugol (18 August 1786 – 16 September 1851)
Neki savjeti za korištenje Lugolove otopine:

Kašalj - ako imate problema s kašljanjem popijte čašu tople vode u koju ste stavili tri kapi Lugola, što pomaže u otvaranju grla i dišnih puteva.

Trovanje hranom - zaustavi trovanje salmonelom, ako se koristi prvi sat, kad je došlo do trovanja. U ½ šalice vode, dodajte 6 kapi otopine, promiješajte i popijte u cijelosti. Izvodite 4 puta dnevno nakon obroka, 3 uzastopna dana, a zatim, ako je potrebno.

Dermatitis - jod nanesite na kožu i ostavite da se osuši. Nakon nekoliko sati površina kože postane narančasta. Jednom kad je suh, nanesite ulje s prirodnim vitaminom E, koji će doći u kožu. To uklanja upalu u roku od 24 sata.

Pročišćavanje vode - Jod ubija bakterije, viruse i ciste. Na 20 stupnjeva Celzija, svi patogeni su uništeni u 10 minuta. 
Back to content | Back to main menu